Weboldal ellenőrzése 

Címlap Friss hírek KVALIKON Beszállító fejlesztési fórum | 2017. március 28

 

 

 

 

KVALIKON Beszállító fejlesztési fórum | 2017. március 28

A Workshop célja: Beszállítókkal kapcsolatos követelmények, elvárások áttekintése, kompetenciafejlesztési igények azonosítása, beszállító fejlesztési program lépéseinek és célkitűzéseinek ismertetése, beszállító fejlesztési pályázatok és lehetőségek ismertetése

A Workshopot vezeti:    Dr. Németh Balázs, ügyvezető igazgató, Kvalikon Kft.

Időpont: 2017. Március 28

Jelentkezési határidő: 2017.03.21.

Helyszín: Hotel Walzer, 1124 Budapest, Németvölgyi út 110.

 

Program

Regisztráció
 
Megnyitó
Dr. Németh Balázs, Kvalikon Kft, ügyvezető, a Minőség Társaság Alelnöke
 
Céges Beszállító fejlesztési/kiválasztás programok bemutatása és benchmarking
(Tervezett kerekasztal résztvevők, a Vevői oldal képviselői: SUZUKI, BOSCH, KNORR BREMSE, PHILIPS, FESTO, GRUNDFOS, BOSAL)
 
A hazai beszállító fejlesztés tapasztalatai, kihívásai és jó gyakorlatainak összegyűjtése, főbb fejlesztési feladatok és igények azonosítása
Termelékenység és hatékonyság növelés lehetőségei – IPAR 4.0. és Lean megoldások alkalmazása, vállalati példák és gyakorlatok. Milyen lehetőségeket rejt a technológia és a folyamatfejlesztés?
Beszállítók igényei és elvárásai a vevőkkel szemben. Milyen területen kérnek támogatást a beszállítók? Hogyan erősíthető beszállítók és vevők közötti együttműködés? (Beszállítók képviselői)
Beszállító fejlesztési pályázatok és lehetőségek és tapasztalatok ismertetése (IPLUS Consulting, Goodwill Consulting)
 
Beszállító Fejlesztési Program terv közös összeállítása
1. Humánerőforrás fejlesztési program (Szakember képzés, mérnök képzés, 2. Minőségfejlesztési program (Közös problémamegoldás, Prevenció) 3. Beszállító fejlesztő mérnökök szükséges kompetenciái és képzési program tervének összeállítása 4. Lean menedzsment / Termelékenység fejlesztési program 5. Technológiafejlesztési program (Gépbeszerzések, közös technológia és szerszámfejlesztések, Informatikai rendszerek, Ipar 4.0 megoldások) 6. Pénzügyi stabilitás és kultúra, Ajánlatadás elő- utókalkuláció
 
Match Making (13.00 - 17.00)
A Fórum programmal párhuzamosan folyamatosan lehetőség van egyéni üzleti megbeszélések lebonyolítására beszállítók és a résztvevő OEM és 1st Tier beszállítók (Vevők) képviselői között. Előzetes, igénybejelentés időpont egyeztetés alapján. A regisztráló cégeknek meg fogjuk küldeni a fórumon résztvevő vevő és szállító vállalatok képviselőinek elérhetőségét és segítünk a személyes tárgyalások megszervezésében.

Kérjük, hogy a rendezvényre való felkészülés keretében, a beszállító fejlesztéssel kapcsolatos felmérésünket töltse ki.

Online jelentkezés

További információ:

Telefon/Fax: (061)201 1235
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Partnerünk hírei

GyártásTrend
 • 666 kilón felül az új világcsúcs tésztahídépítésben
  Megdőlt az eddigi, 2011-es világcsúcs tartó kategóriában az Óbudai Egyetem Reccs Tésztahíd Építő Világbajnokságán. Az új rekordot az iráni Islamic Azad University csapata állította fel 666,3 kilogrammal.
 • Egyedi gépeket gyártanak
  Többek között a Tesla beszállítója számára is gyárt egyedi célgépet a június 1-jétől Jankovits Engineering Kft. néven működő győri vállalat. 
 • A Boeing nyerte meg a DARPA űrrepülő-építő pályázatát
  A gyártó egy olcsón felhasználható, műholdszállító jármű kísérleti modelljének megépítésére kapott lehetőséget.
 • Újhullámos művészet ipari ingatlanok falain
  A CTP nemzetközi ingatlanfejlesztő vállalat Art Wall projektjében a művészek óriás falfelületre álmodhatják meg alkotásaikat. A pályázók számára a megvalósításhoz a cég ipari ingatlanjainak falfelületeit bocsátja rendelkezésre. 
 • Új generációs vezérlőkonzol
  Grafikus lehetőségek, gyors és biztonságos programozás, valamint színvonalas vezérlőszoftver egyedülálló kombinációját jelenti az összetett feladatok gazdaságos vezérlésére kifejlesztett Hurco Max5 konzol.
 • Szemmozgással vezérelt robot
  Kézmozgás nélkül zajlott le egy sakkjátszma az ABB és a spanyolországi Irisbond cég együttműködésének köszönhetően. 
 • Jön az újabb károsanyag-kibocsátási per
  Az amerikai igazságügyi minisztérium szerint a Fiat Chrysler az egyik motorját megtévesztő formában bocsátotta rendelkezésre az emissziós tesztekhez.
 • Hidrogén töltőállomásokat építenek ki Japánban
  11 piaci szereplő összefogásával jön létre az új közös vállalat, amely támogatja a Japánban stratégiai pontokon létesített hidrogén töltőállomások építését.
Kiemelt partnereink:
Hirdetés
Hirdetés
Belépés
Hungarian (formal)English (United Kingdom)