Weboldal ellenőrzése 

Címlap Friss hírek Automotive Leaders Summit 2017 | Bécs | március 14-15.

 

Automotive Leaders Summit 2017 | Bécs | március 14-15.

Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy a MAJOSZ együttműködés keretében támogatja a 2017. március 14-15-én Bécsben megrendezésre kerülő az Automotive Leaders Summit Europe 2017 eseményt.

Az előadások és az azokat követő viták témái a beszállítói lánc, digitalizáció, smart infrastruktúra, teherszállítás a jövőben, konnektivitás és new mobility, a panelbeszélgetések résztvevői pedig további témákat és kihívásokat érintenek.

Mivel a MAJOSZ feladatai között kiemelt helyen szerepel a hazai járműipari beszállítók támogatása és az iparág nemzetközi pozíciójának megerősítése, úgy gondoljuk, hogy a vezetői találkozó kiváló alkalom arra, hogy tagjaink kapcsolatot építsenek, és megismerjék az iparág egyéb szereplőinek véleményét az új technológiákról és a járműipar jövőjéről.

Tartson velünk az európai járműipar kapcsolatépítés és tapasztalatcsere szempontjából kiemelkedő 2017. évi eseményére.

Regisztráljon az Automotive Leaders Summit Europe találkozóra, csatlakozzon a résztvevőkhöz a MAJOSZ hivatkozást megadva 66% engedménnyel.

A 14.-i esti fogadáson, és a 15.-i találkozón és gálavacsorán OEM vezetőkkel és további iparági vezetőkkel találkozhat, a kedvezményes részvételi díj személyenként € 495 (€ 1500 helyett).

További információ és regisztráció: http://www.automotiveleaderssummit.com/europe-2017/book-now.html

Regisztrációkor használja a MAJOSZ hivatkozást.

 

Partnerünk hírei

GyártásTrend
Kiemelt partnereink:
Hirdetés
Hirdetés
Belépés
Hungarian (formal)English (United Kingdom)