Weboldal ellenőrzése 

Címlap Friss hírek Automotive Leaders Summit 2017 | Bécs | március 14-15.

 

Automotive Leaders Summit 2017 | Bécs | március 14-15.

Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy a MAJOSZ együttműködés keretében támogatja a 2017. március 14-15-én Bécsben megrendezésre kerülő az Automotive Leaders Summit Europe 2017 eseményt.

Az előadások és az azokat követő viták témái a beszállítói lánc, digitalizáció, smart infrastruktúra, teherszállítás a jövőben, konnektivitás és new mobility, a panelbeszélgetések résztvevői pedig további témákat és kihívásokat érintenek.

Mivel a MAJOSZ feladatai között kiemelt helyen szerepel a hazai járműipari beszállítók támogatása és az iparág nemzetközi pozíciójának megerősítése, úgy gondoljuk, hogy a vezetői találkozó kiváló alkalom arra, hogy tagjaink kapcsolatot építsenek, és megismerjék az iparág egyéb szereplőinek véleményét az új technológiákról és a járműipar jövőjéről.

Tartson velünk az európai járműipar kapcsolatépítés és tapasztalatcsere szempontjából kiemelkedő 2017. évi eseményére.

Regisztráljon az Automotive Leaders Summit Europe találkozóra, csatlakozzon a résztvevőkhöz a MAJOSZ hivatkozást megadva 66% engedménnyel.

A 14.-i esti fogadáson, és a 15.-i találkozón és gálavacsorán OEM vezetőkkel és további iparági vezetőkkel találkozhat, a kedvezményes részvételi díj személyenként € 495 (€ 1500 helyett).

További információ és regisztráció: http://www.automotiveleaderssummit.com/europe-2017/book-now.html

Regisztrációkor használja a MAJOSZ hivatkozást.

 

Partnerünk hírei

GyártásTrend
 • Formabontó találmányok a 2018-as CES-ről
  A fogyasztói elektronika világszinten egyik legnagyobb kiállítását idén is majd szétvetették a korszakalkotó, meglepő vagy éppen mókás találmányok. Jelen cikkünkben be is mutatunk néhányat, amelyek sikeresen levették a lábáról a látogatóközönséget.
 • Jelentős k+f-támogatás vállalkozásoknak
  A mikro- és kisvállalkozások innovációs tevékenységét a kormány 10 milliárd forinttal ösztönzi, a kis- és közepes vállalkozások pedig 20 milliárd forintos keretösszegre pályázhatnak az NKFI Alapból.
 • Szén-dioxidból műanyag
  Kanadai tudósoknak sikerült pontosan megállapítani azokat a körülményeket, amelyek között a szén-dioxidot, a legrosszabb hírű üvegházhatású gázt a leghatékonyabban át lehet alakítani a műanyagok alapanyagául szolgáló etilénné.
 • Ezerrel több diák tanulhat informatikát idén
  1038 fővel több diák tanulhat a hazai informatikai felsőoktatásban, állami finanszírozásban a 2018-2019-es tanévben. Ez közel ötödével több mint az előző tanévben.
 • Hatékonyan üzemel a kínai várostisztító torony
  Próbafutása alatt jelentősen csökkentette az őt környező füstköd sűrűségét.
 • Megnyitották az Ipar 4.0 Technológiai Központot
  A BME "I" épületében lévő központban két éven keresztül 12 különböző ipari innováció szemlélteti, hogy a termelő kis- és középvállalkozások (kkv) hogyan növelhetik hatékonyságukat a mai technológiákkal.
 • Okosközlekedés: nem csak az appokon múlik
  Mitől működhet okosan egy város? Alapvetően attól, hogy jobban szervezett, élhetőbb és kevésbé környezetszennyező. A lakosok tudatos magatartása nem eszköz, hanem cél.
 • Öntödei smart
  A gyártóipar jövőjét többek között a különféle smart rendszerek alkalmazása fogja meghatározni. A legnagyobb vállalatoknál már ma is számos megoldás szolgálja a termelés intelligensebbé tételét, de hogyan tudnak lépést tartani a fejlődéssel a multiknál szerényebb lehetőségekkel gazdálkodó, hazai tulajdonban lévő cégek? Portörő Balázst, a Fémalk Zrt. innovációs és előfejlesztési osztályvezetőjét kérdeztük az öntödei vállalkozás okosmegoldásairól.
Kiemelt partnereink:
Hirdetés
Hirdetés
Belépés
Hungarian (formal)English (United Kingdom)