Weboldal ellenőrzése 

Címlap Friss hírek Automotive Leaders Summit 2017 | Bécs | március 14-15.

 

 

 

 

Automotive Leaders Summit 2017 | Bécs | március 14-15.

Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy a MAJOSZ együttműködés keretében támogatja a 2017. március 14-15-én Bécsben megrendezésre kerülő az Automotive Leaders Summit Europe 2017 eseményt.

Az előadások és az azokat követő viták témái a beszállítói lánc, digitalizáció, smart infrastruktúra, teherszállítás a jövőben, konnektivitás és new mobility, a panelbeszélgetések résztvevői pedig további témákat és kihívásokat érintenek.

Mivel a MAJOSZ feladatai között kiemelt helyen szerepel a hazai járműipari beszállítók támogatása és az iparág nemzetközi pozíciójának megerősítése, úgy gondoljuk, hogy a vezetői találkozó kiváló alkalom arra, hogy tagjaink kapcsolatot építsenek, és megismerjék az iparág egyéb szereplőinek véleményét az új technológiákról és a járműipar jövőjéről.

Tartson velünk az európai járműipar kapcsolatépítés és tapasztalatcsere szempontjából kiemelkedő 2017. évi eseményére.

Regisztráljon az Automotive Leaders Summit Europe találkozóra, csatlakozzon a résztvevőkhöz a MAJOSZ hivatkozást megadva 66% engedménnyel.

A 14.-i esti fogadáson, és a 15.-i találkozón és gálavacsorán OEM vezetőkkel és további iparági vezetőkkel találkozhat, a kedvezményes részvételi díj személyenként € 495 (€ 1500 helyett).

További információ és regisztráció: http://www.automotiveleaderssummit.com/europe-2017/book-now.html

Regisztrációkor használja a MAJOSZ hivatkozást.

 

Partnerünk hírei

GyártásTrend
 • 666 kilón felül az új világcsúcs tésztahídépítésben
  Megdőlt az eddigi, 2011-es világcsúcs tartó kategóriában az Óbudai Egyetem Reccs Tésztahíd Építő Világbajnokságán. Az új rekordot az iráni Islamic Azad University csapata állította fel 666,3 kilogrammal.
 • Egyedi gépeket gyártanak
  Többek között a Tesla beszállítója számára is gyárt egyedi célgépet a június 1-jétől Jankovits Engineering Kft. néven működő győri vállalat. 
 • A Boeing nyerte meg a DARPA űrrepülő-építő pályázatát
  A gyártó egy olcsón felhasználható, műholdszállító jármű kísérleti modelljének megépítésére kapott lehetőséget.
 • Újhullámos művészet ipari ingatlanok falain
  A CTP nemzetközi ingatlanfejlesztő vállalat Art Wall projektjében a művészek óriás falfelületre álmodhatják meg alkotásaikat. A pályázók számára a megvalósításhoz a cég ipari ingatlanjainak falfelületeit bocsátja rendelkezésre. 
 • Új generációs vezérlőkonzol
  Grafikus lehetőségek, gyors és biztonságos programozás, valamint színvonalas vezérlőszoftver egyedülálló kombinációját jelenti az összetett feladatok gazdaságos vezérlésére kifejlesztett Hurco Max5 konzol.
 • Szemmozgással vezérelt robot
  Kézmozgás nélkül zajlott le egy sakkjátszma az ABB és a spanyolországi Irisbond cég együttműködésének köszönhetően. 
 • Jön az újabb károsanyag-kibocsátási per
  Az amerikai igazságügyi minisztérium szerint a Fiat Chrysler az egyik motorját megtévesztő formában bocsátotta rendelkezésre az emissziós tesztekhez.
 • Hidrogén töltőállomásokat építenek ki Japánban
  11 piaci szereplő összefogásával jön létre az új közös vállalat, amely támogatja a Japánban stratégiai pontokon létesített hidrogén töltőállomások építését.
Kiemelt partnereink:
Hirdetés
Hirdetés
Belépés
Hungarian (formal)English (United Kingdom)