Weboldal ellenőrzése 

Címlap Friss hírek Indirekt beszállítók jelentkezését várja a SARIO a Jaguar Land Rover nyitrai beruházásához

 

 

 

 

Indirekt beszállítók jelentkezését várja a SARIO a Jaguar Land Rover nyitrai beruházásához

A Szlovák Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Ügynökség (SARIO) potenciális beszállítókat keres a Jaguar Land Rover (JLR) új nyitrai gyára számára, termeléshez nem kapcsolódó, indirekt beszállítások területén.

A beszállítókeresés az alábbi területeket érinti:

• összeszerelő szerszámok, minőségbiztosításhoz kapcsolódó eszközök, diagnosztikai eszközök (mérőeszközök, kalibráló szerszámok, DC motorok, fűtések, kábelkötegek, rámpák, emelőkarok)
• a gyár különböző területeinek berendezése (például berendezési tárgyak, tálcák)
• Facility menedzsment és szolgáltatások (catering, takarítás, hulladékgazdálkodás, utak felügyelete)
• Oktatás, HR, tréning
• Professzionális szolgáltatások

A SARIO olyan cégek jelentkezését várja, amelyek a fenti tevékenységek területén a Jaguar Land Rover potenciális beszállítóivá kívánnak válni. Ehhez csak annyit kell tenniük, hogy kitöltik a következő linken elérhető angol nyelvű beszállítói regisztrációs űrlapot, és cégprofiljukat megküldik a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre.

Figyelem: az űrlap megküldésével történő jelentkezés nem jelent automatikusan közvetlen kapcsolatot a Jaguar Land Rover beszerzésével.

A résztvevő tudomásul veszi, hogy a regisztráció során történő adatközléssel elfogadja a SARIO adatfeldolgozási és adatkezelési feltételeit. A SARIO a birtokába kerülő információt a 122/2013 sz., a Személyes adatok védelméről szóló, kiegészítéseivel együtt érvényes törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli.


REGISZTRÁCIÓ

 

Partnerünk hírei

GyártásTrend
 • 666 kilón felül az új világcsúcs tésztahídépítésben
  Megdőlt az eddigi, 2011-es világcsúcs tartó kategóriában az Óbudai Egyetem Reccs Tésztahíd Építő Világbajnokságán. Az új rekordot az iráni Islamic Azad University csapata állította fel 666,3 kilogrammal.
 • Egyedi gépeket gyártanak
  Többek között a Tesla beszállítója számára is gyárt egyedi célgépet a június 1-jétől Jankovits Engineering Kft. néven működő győri vállalat. 
 • A Boeing nyerte meg a DARPA űrrepülő-építő pályázatát
  A gyártó egy olcsón felhasználható, műholdszállító jármű kísérleti modelljének megépítésére kapott lehetőséget.
 • Újhullámos művészet ipari ingatlanok falain
  A CTP nemzetközi ingatlanfejlesztő vállalat Art Wall projektjében a művészek óriás falfelületre álmodhatják meg alkotásaikat. A pályázók számára a megvalósításhoz a cég ipari ingatlanjainak falfelületeit bocsátja rendelkezésre. 
 • Új generációs vezérlőkonzol
  Grafikus lehetőségek, gyors és biztonságos programozás, valamint színvonalas vezérlőszoftver egyedülálló kombinációját jelenti az összetett feladatok gazdaságos vezérlésére kifejlesztett Hurco Max5 konzol.
 • Szemmozgással vezérelt robot
  Kézmozgás nélkül zajlott le egy sakkjátszma az ABB és a spanyolországi Irisbond cég együttműködésének köszönhetően. 
 • Jön az újabb károsanyag-kibocsátási per
  Az amerikai igazságügyi minisztérium szerint a Fiat Chrysler az egyik motorját megtévesztő formában bocsátotta rendelkezésre az emissziós tesztekhez.
 • Hidrogén töltőállomásokat építenek ki Japánban
  11 piaci szereplő összefogásával jön létre az új közös vállalat, amely támogatja a Japánban stratégiai pontokon létesített hidrogén töltőállomások építését.
Kiemelt partnereink:
Hirdetés
Hirdetés
Belépés
Hungarian (formal)English (United Kingdom)