Weboldal ellenőrzése 

Címlap Friss hírek Indirekt beszállítók jelentkezését várja a SARIO a Jaguar Land Rover nyitrai beruházásához

 

Indirekt beszállítók jelentkezését várja a SARIO a Jaguar Land Rover nyitrai beruházásához

A Szlovák Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Ügynökség (SARIO) potenciális beszállítókat keres a Jaguar Land Rover (JLR) új nyitrai gyára számára, termeléshez nem kapcsolódó, indirekt beszállítások területén.

A beszállítókeresés az alábbi területeket érinti:

• összeszerelő szerszámok, minőségbiztosításhoz kapcsolódó eszközök, diagnosztikai eszközök (mérőeszközök, kalibráló szerszámok, DC motorok, fűtések, kábelkötegek, rámpák, emelőkarok)
• a gyár különböző területeinek berendezése (például berendezési tárgyak, tálcák)
• Facility menedzsment és szolgáltatások (catering, takarítás, hulladékgazdálkodás, utak felügyelete)
• Oktatás, HR, tréning
• Professzionális szolgáltatások

A SARIO olyan cégek jelentkezését várja, amelyek a fenti tevékenységek területén a Jaguar Land Rover potenciális beszállítóivá kívánnak válni. Ehhez csak annyit kell tenniük, hogy kitöltik a következő linken elérhető angol nyelvű beszállítói regisztrációs űrlapot, és cégprofiljukat megküldik a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre.

Figyelem: az űrlap megküldésével történő jelentkezés nem jelent automatikusan közvetlen kapcsolatot a Jaguar Land Rover beszerzésével.

A résztvevő tudomásul veszi, hogy a regisztráció során történő adatközléssel elfogadja a SARIO adatfeldolgozási és adatkezelési feltételeit. A SARIO a birtokába kerülő információt a 122/2013 sz., a Személyes adatok védelméről szóló, kiegészítéseivel együtt érvényes törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli.


REGISZTRÁCIÓ

 

Partnerünk hírei

GyártásTrend
 • Formabontó találmányok a 2018-as CES-ről
  A fogyasztói elektronika világszinten egyik legnagyobb kiállítását idén is majd szétvetették a korszakalkotó, meglepő vagy éppen mókás találmányok. Jelen cikkünkben be is mutatunk néhányat, amelyek sikeresen levették a lábáról a látogatóközönséget.
 • Jelentős k+f-támogatás vállalkozásoknak
  A mikro- és kisvállalkozások innovációs tevékenységét a kormány 10 milliárd forinttal ösztönzi, a kis- és közepes vállalkozások pedig 20 milliárd forintos keretösszegre pályázhatnak az NKFI Alapból.
 • Szén-dioxidból műanyag
  Kanadai tudósoknak sikerült pontosan megállapítani azokat a körülményeket, amelyek között a szén-dioxidot, a legrosszabb hírű üvegházhatású gázt a leghatékonyabban át lehet alakítani a műanyagok alapanyagául szolgáló etilénné.
 • Ezerrel több diák tanulhat informatikát idén
  1038 fővel több diák tanulhat a hazai informatikai felsőoktatásban, állami finanszírozásban a 2018-2019-es tanévben. Ez közel ötödével több mint az előző tanévben.
 • Hatékonyan üzemel a kínai várostisztító torony
  Próbafutása alatt jelentősen csökkentette az őt környező füstköd sűrűségét.
 • Megnyitották az Ipar 4.0 Technológiai Központot
  A BME "I" épületében lévő központban két éven keresztül 12 különböző ipari innováció szemlélteti, hogy a termelő kis- és középvállalkozások (kkv) hogyan növelhetik hatékonyságukat a mai technológiákkal.
 • Okosközlekedés: nem csak az appokon múlik
  Mitől működhet okosan egy város? Alapvetően attól, hogy jobban szervezett, élhetőbb és kevésbé környezetszennyező. A lakosok tudatos magatartása nem eszköz, hanem cél.
 • Öntödei smart
  A gyártóipar jövőjét többek között a különféle smart rendszerek alkalmazása fogja meghatározni. A legnagyobb vállalatoknál már ma is számos megoldás szolgálja a termelés intelligensebbé tételét, de hogyan tudnak lépést tartani a fejlődéssel a multiknál szerényebb lehetőségekkel gazdálkodó, hazai tulajdonban lévő cégek? Portörő Balázst, a Fémalk Zrt. innovációs és előfejlesztési osztályvezetőjét kérdeztük az öntödei vállalkozás okosmegoldásairól.
Kiemelt partnereink:
Hirdetés
Hirdetés
Belépés
Hungarian (formal)English (United Kingdom)