Weboldal ellenőrzése 

Címlap Friss hírek Indirekt beszállítók jelentkezését várja a SARIO a Jaguar Land Rover nyitrai beruházásához

 

Indirekt beszállítók jelentkezését várja a SARIO a Jaguar Land Rover nyitrai beruházásához

A Szlovák Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Ügynökség (SARIO) potenciális beszállítókat keres a Jaguar Land Rover (JLR) új nyitrai gyára számára, termeléshez nem kapcsolódó, indirekt beszállítások területén.

A beszállítókeresés az alábbi területeket érinti:

• összeszerelő szerszámok, minőségbiztosításhoz kapcsolódó eszközök, diagnosztikai eszközök (mérőeszközök, kalibráló szerszámok, DC motorok, fűtések, kábelkötegek, rámpák, emelőkarok)
• a gyár különböző területeinek berendezése (például berendezési tárgyak, tálcák)
• Facility menedzsment és szolgáltatások (catering, takarítás, hulladékgazdálkodás, utak felügyelete)
• Oktatás, HR, tréning
• Professzionális szolgáltatások

A SARIO olyan cégek jelentkezését várja, amelyek a fenti tevékenységek területén a Jaguar Land Rover potenciális beszállítóivá kívánnak válni. Ehhez csak annyit kell tenniük, hogy kitöltik a következő linken elérhető angol nyelvű beszállítói regisztrációs űrlapot, és cégprofiljukat megküldik a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre.

Figyelem: az űrlap megküldésével történő jelentkezés nem jelent automatikusan közvetlen kapcsolatot a Jaguar Land Rover beszerzésével.

A résztvevő tudomásul veszi, hogy a regisztráció során történő adatközléssel elfogadja a SARIO adatfeldolgozási és adatkezelési feltételeit. A SARIO a birtokába kerülő információt a 122/2013 sz., a Személyes adatok védelméről szóló, kiegészítéseivel együtt érvényes törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli.


REGISZTRÁCIÓ

 

Partnerünk hírei

GyártásTrend
Kiemelt partnereink:
Hirdetés
Hirdetés
Belépés
Hungarian (formal)English (United Kingdom)