Weboldal ellenőrzése 

Címlap

  

 

More Articles...

Partnerünk hírei

GyártásTrend
 • Felismer a gép
  A science fiction filmek rajongói még emlékezhetnek a Különvélemény című film ikonikus jelenetére, amelyben a személyazonosságát elrejteni próbáló főszereplőt a zsúfolt városi térben arcát felismerve személyesen szólítják meg az interaktív plakátok. Hol használják a valóságban ezeket a technológiákat és mit rejt a valószínűsíthető jövő?
 • Az e-mobilitásról tanácskoztak
  A következő nagy ipari bumm az elektromos mobilitáshoz lesz köthető Magyarországon is. A héten zajlott Emobility Fórum 2016-on az érdekeltek megvitatatták, miként lehet az elektromos közlekedést hazánkban sikeresen megvalósítani. 
 • Galvánanód-vizsgálat optikai emissziós spektrométerrel
  Cikkünk egy Foundry-Master Xpert asztali optikai emissziós spektrométerrel kapcsolatos döntési folyamatról és a tapasztalatokról szól a Cathodic Anode Australasia fémkohászának tolmácsolásában.
 • Vissza a jövőbe-rajongók figyelem!
  A Nike november 28-án dobja piacra a filmben látott surranóhoz hasonló önbefűző cipőjét.
 • Intelligens műanyagok az ipar 4.0 számára
  Az intelligens energialáncok, kábelek és lineáris termékek fokozzák a berendezések rendelkezésre állását az ipar 4.0 keretei között.
 • A kutatónők szuperhősnők?
  Kutatónők – Szuperhősnők címmel rendez tíz elődást A Nők a Tudományban Egyesület (NATE) és a Google közösen a Kutatók Éjszakája idei programsorozatának keretében szeptember 30-án.
 • A digitális átállás volt a DMG Mori fókuszában az AMB-n
  A stuttgarti AMB nemzetközi fémmegmunkálási szakvásáron a DMG Mori azokat az innovatív megoldásokat helyezte előtérbe, amelyek megnyitják az utat a digitális transzformáció felé – tapasztalhattuk meg a helyszínen.
 • Immár emberi szintre emelnék a robotok érzékelését
  Az IBM által kifejlesztett Watson mesterséges intelligencia még most sem teljesít túl jól az események felismerésében és prognózisában.
Advertisement:
Banner
Hungarian (formal)English (United Kingdom)