Weboldal ellenőrzése 

Címlap

  

 

More Articles...

Partnerünk hírei

GyártásTrend
 • Hogyan hat az informatikai fejlődés a hibaelhárításra?
  „Video killed the radio star” – szól az ikonikus refrén. A legenda szerint ez az első szám volt, amelyet az amerikai Music Television leadott, az a médium, amely valóban megölte a hagyományos értelemben vett rádiózást. Az efféle technikai fejlődésből fakadó változások nem csak a popkultúra szintjén jelennek meg – cikkünkben azt vesszük számba, hogy a környezet hogyan alakította át az autószerelők szakmáját, és hová vezetnek ezek a változások.
 • Ez lehet a hordható eszközök után a következő lépés
  A ruhánkon mászkáló roverhordák megannyi fronton megkönnyebbíthetik majd a hétköznapjainkat.
 • NMG: 17 százalékkal emelkedett a járműipar teljesítménye
  A hazai nagyjából 700 járműipari vállalatnak köszönhetően tavaly több mint 17 százalékkal emelkedett az ágazat teljesítménye - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter. 
 • Új szemlélet, úttörő megoldások: dizájnforradalom
  A fenntartható fejlődés érdekében a magas szintű kapcsolt szimulációval történő technológia- és termékoptimalizálás kitüntetett szerephez jutott.
 • Csúcssebességű ikerpalettás megmunkálógép
  Már megtekinthető a Doosan T3600D típusjelzésű, legújabb csúcssebességű ikerpalettás függőleges megmunkáló a Ge-Co Hungary Kft. bemutatótermében.
 • Forradalmi beszédfelismerő rendszer
  A Microsoft újabb fontos lépést tett, hogy a mesterséges intelligenciát az emberekéhez igazítsa.
 • Új szolgáltatás a gyártásban
  Innovatív megoldások, folyamatosan fejlődő technológia, optimalizált gyártás, minőségi termékek – ezek a legjellemzőbb erények jelenleg a gyártóiparban. Hogyan lehet a tervezéstől a kivitelezésen át a logisztikáig minden folyamatra egyformán fókuszálni? (X) 
 • Komplex megmunkálás egyszerű programozása
  A DMG MORI saját fejlesztésű technológiai ciklusai növelik a folyamatok megbízhatóságát és minőségét a műhelyorientált programozás során.
Advertisement:
Banner
Hungarian (formal)English (United Kingdom)