Weboldal ellenőrzése 

Címlap

 

 

 


 

 

 

Friss híreink...

Partnerünk hírei

GyártásTrend
 • Fémek anyagösszetételének elemzése 1 másodperc alatt
  A LIBS-eljárás a legújabb technológiát kínálja a fémötvözetek széles skálájának gyors szortírozására és elemzésére, ami számos iparág gyártóüzemei és a vasfémhulladékot feldolgozó-újrahasznosító cégek számára hasznos világszerte.
 • Nanoméretű autók mérik össze erejüket Toulouse-ban
  A helyenként akár négy százmilliomod kilométer per év sebességgel repesztő járgányok versenyeztetésének célja nem csupán a kikapcsolódás.
 • Robot a kreativitásért
  A Dobot M1 Magician egy többfunkciós okosrobotkar-platform, amelyet a minőségi STEAM- (Science, Technology, Engineering, Arts & Mathematics) oktatáshoz terveztek. Felhasználható 3D-nyomtatás, lézergravírozás, írás és rajzolás céljára. 
 • Hibabejelentő applikációt fejlesztett az E.ON
  Új, mobil eszközön használható alkalmazást fejlesztett az energiaszolgáltató, amellyel ügyfelei bejelenthetik a közvilágításban tapasztalt meghibásodást. A szolgáltatás 59 településen érhető el. 
 • Debütált az e-autózás az Automobil Tuning Show-n
  Jelentős teret kaptak az elektromos járgányok is az AMTS 2017 rendezvényen, ahol a Scneider Electric szakértőjével beszélgettünk az elektromos autózás jövőjéről.
 • Elon Musk megalkotná az idegcsipkét
  A világ egyik legkreatívabb feltaláló-zsenije rövidtávon össze szeretné szőni az emberi agyat a számítógépekkel.
 • Még pontosabb beállítóegység
  Az E 5660 beállítóegység a prégelő- és hajlítóelemek gyors és pontos beállítását teszi lehetővé. A kompakt kivitel rugalmas pozicionálást biztosít a kivágószerszámokban, továbbá a beállítás még pontosabbá válik. 
 • Intralogisztika 4.0 a gyakorlatban
  A LogiMat 2017 kiállítás látogatói élőben megtekinthették a Jungheinrich teljes körű intralogisztikai megoldásait: modern anyagmozgató gépeket, logisztikai rendszereket és szoftvereket, valamint digitális megoldásokat.
Kiemelt partnereink:
Hirdetés
Hirdetés
Belépés
Hungarian (formal)English (United Kingdom)